Hakan Ülger İlkokulu

Vizyon: Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı; araştıran, sorgulayan, öğrenen ve öğrendiklerini yaşama katan, kendine güvenen özgüveni yüksek,toplumun örf ve adetlerine uygun bireyler olarak yetiştirmek için burdayız.

Misyon: Değişmekte ve gelişmekte olan eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını teknoloji desteğiyle en üst düzeyde karşılayabilmek, her türlü gelişmelere açık, araştıran, paylaşımcı, özgüvenli bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: 09:00 İLE 14:30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hakanulgerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SELAMETLİ ŞEHİT EMRAH MAH. ŞEHİT EMRAH CAD. HAKAN ÜLGER İ.Ö.O BLOK NO: 8/1 GÖLBAŞI / ANKARA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım GÖLBAŞI´NDAN 149 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR AYRICA SERVİS KULLANILMAKTADIR